13-годишно момиче е загинало при катастрофа на пътя между село

...
13-годишно момиче е загинало при катастрофа на пътя между село
Коментари Харесай

13-годишно дете загина в тежка катастрофа

13-годишно момиче е починало при злополука на пътя сред село Софрониево и село Крушовица. Това оповестиха от ОДМВР - Враца.

Инцидентът е станал на 22 юли 2019 година към 20.00 часа на път сред с. Софрониево и с. Крушовица в посока с. Крушовица. Катастрофирал е лек автомобил „ Сеат Леон ”, като излиза в дясно от пътното платно по посока на придвижването и се прекатурва. Автомобилът е ръководен от лице с букви В. И. (на 52 г.) от с.Бутан. Загинала е возещата се на задна седалка госпожица с букви Й. Г. (на 13 г.) от с. Бутан.

Леко ранени са пътничка с букви В. Д. (на 13 г.) от с. Бутан, получила травма на гръден панер и лидерът с букви В. И., който е получил фрактура на лява предмишница.

Пострадалите са откарани с коли за спешна помощ до МБАЛ „ Хр.Ботев “ - Враца и оставени под наблюдаване без заплаха за живота. Водачът е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство алкотест дрегер който е отчел 0.00 промила, взета му е кръвна проба и урина във МБАЛ „ Хр.Ботев “ - Враца.

Причина за случая е несъобразена скорост с пътните условия. Извършен е оглед. Случаят е докладван на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура - Враца. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Оряхово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР