13-годишно момче, припаднало в двор на кооперация в центъра на

...
13-годишно момче, припаднало в двор на кооперация в центъра на
Коментари Харесай

13-годишно момче във Варна смесило наркотик и алкохол, спасяват го с бързо обаждане на 112

13-годишно момче, припаднало в двор на кооперация в центъра на Варна след коктейл от дрога и алкохол, бе избавено след подаден сигнал от жители на тел. 112, разказва  Varna24.bg

Случаят е от 27 октомври. Група младежи се събрали във вътрешен двор на кооперация, където по принцип обичали да се скатават. На пръв взор хлапетата с нищо не нарушавали обществения ред, слушали музика и се шегували между тях. В един миг обаче едно от децата почнало да повръща. След това било видяно да стои на оградата на двора много омърлушено, а към него кръжали част от приятелите му. Компанията обаче в един миг бързо се изнесла, а до момчето останал единствено един от приятелите му.

В един миг детето се свлякло на земята в несвяст, а единственият останал компаньон се спуснал да търси помощ от хора, работещи наоколо. При типа на безпомощния юноша жена незабавно набрала тел. 112, с цел да потърси помощ, само че в мига, в който чул за колата за спешна помощ младежът отворил очи и се развикал, че за нищо на света не желае да идва кола за спешна помощ, при което скочил и залитайки избягал в незнайна посока. Жената хукнала след него, само че от момчето нямало и диря.

Постояла на улицата и до момента в който се чуди какво да прави, от близкия прилежащ двор се появил още веднъж приятелят на младежа и показал мястото, където се е скрил. Детето обяснило, че момчето още веднъж е припаднало, след което признало че се касае за приложимост на дрога със подозрително качество. Незабавно бил подаден сигнал още веднъж на тел. 112, а до момента в който чакали колата за спешна помощ момчето прибързано разказвало, че приятелчето било положително и смислено хлапе и му било за първи път да пробва сходно нещо.

Преди колата за спешна помощ обаче на място пристигнал полицейски екип, който съдействал на опиянения юноша да стъпи на крайници и дочака колата за спешна помощ. Станало ясно, че детето е на 13 години и е използвало дрога в композиция с бира. Медицинският екип отвел младежът в болнично заведение, където му била оказана незабавна помощ. Впоследствие станало ясно, че родителите на момчето били интелигентни и уважавани хора, които обаче и различен път са се сблъсквали със същия проблем. Вероятно заради тази причина и младежът не е желал да бъде търсена помощ. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР