13-годишно момче, припадна в двор на кооперация в центъра на

...
13-годишно момче, припадна в двор на кооперация в центъра на
Коментари Харесай

13-годишно момче смеси наркотик и алкохол и колабира

13-годишно момче, припадна в двор на кооперация в центъра на Варна след коктейл от дрога и алкохол. Младежът е избавен, след подаден сигнал от жители на тел. 112, оповестява Varna24.bg.

Случаят е от 27 октомври. Тогава група младежи се събрали във вътрешния двор на кооперация, слушали музика и се шегували между тях. В един миг обаче едно от децата почнало да повръща. След това било видяно да стои на оградата на двора много омърлушено, а към се били събрали част от приятелите му. Компанията обаче в един миг бързо се изнесла, а до момчето останал единствено един от приятелите му. В един миг детето се свлякло на земята в несвяст, а единственият останал компаньон се спуснал да търси помощ от хора, работещи наоколо.

При типа на безпомощния юноша жена се обадила на тел. 112, с цел да потърси помощ, само че в мига, в който чул за колата за спешна помощ младежът отворил очи и се развикал, че за нищо на света не желае да идва кола за спешна помощ, при което скочил и залитайки избягал в незнайна посока. Жената хукнала след него, само че от момчето нямало и диря. Постояла на улицата и до момента в който се чуди какво да прави, от близкия двор се появил още веднъж приятелят на младежа и показал мястото, където се е скрил. Детето обяснило, че момчето още веднъж е припаднало, след което признало, че се касае за приложимост на дрога със подозрително качество.

Незабавно бил подаден сигнал още веднъж на тел. 112. Преди колата за спешна помощ обаче на място пристигнал полицейски екип, който съдействал на опиянения юноша да стъпи на крайници и дочака колата за спешна помощ.

Станало ясно, че детето е на 13 години и е използвало дрога в композиция с бира. Медицинският екип отвел младежът в болнично заведение, където му била оказана незабавна помощ.

Родителите на момчето били уважавани хора, които обаче и различен път са се сблъсквали със същия проблем. Вероятно заради тази причина и младежът не е желал да бъде търсена помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР