13-годишно момче е с тежки изгаряния и с опасност за

...
13-годишно момче е с тежки изгаряния и с опасност за
Коментари Харесай

Момче е с опасност за живота след изгаряне от волтова дъга

13-годишно момче е с тежки изгаряния и с заплаха за живота, откакто се е качило върху вагон в региона на жп гара Стара Загора, в резултат на което е се е получила волтова дъга.
Районна прокуратура-Стара Загора следи досъдебно произвеждане за зародил случай с дете в региона на жп гарата в гр. Стара Загора, оповестиха от Пловдивската апелативна прокуратура.
До момента е открито, че на 1 август 2018 година, към 17,30 часа, в гр. Стара Загора, 13-годишно момче се намирало в региона на жп гара - гр. Стара Загора. Детето се качило на покрива на товарен вагон, при което се е образувала волтова дъга и при контакт с тялото му е нанесла телесни увреждания.
Пострадалият неотложно е бил превозен за оказване на незабавна здравна помощ в ЦСМП – Стара Загора, с тежки изгаряния и заплаха за живота. След осъществяването на първичните медицински операции, ориентирани към превъзмогване на непосредствената заплаха за живота му, момчето е било превозен до Клиника по изгаряния в Пловдив, където и все още продължава лекуването му.
От момента на осъществяване на действието се организират нужните процесуално-следствени дейности, ориентирани към изясняване и определяне на всички обстоятелства и условия по случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР