13-годишно момче е прието в областната болница в Сливен с

...
13-годишно момче е прието в областната болница в Сливен с
Коментари Харесай

Дете е прието в областната болница в Сливен с огнестрелна рана в гърдите

13-годишно момче е признато в регионалната болница в Сливен с огнестрелна рана в гърдите. Детето е простреляно от собствен връстник по време на игра с малокалибрена пушка вид " флоберка ". Инцидентът е станал в дома на едното от децата, откакто са разрушили катинара на касата, в която пушката е съхранявана.

Пострадалото момче е докарано в болничното заведение към 15 часа през днешния ден и незабавно е оперирано, оповестяват от регионалната болница.

Куршумът е минал през белия дроб и е излязъл от тялото на детето, сподели заместник-директорът на болничното заведение по медицинските действия доктор Хрисант Хрисантов . Извършена е хирургична обработка на раната, направени са всички нужни проучвания. Състоянието на детето е приемливо, то е контактно, в схващане и под непрестанно лекарско наблюдаване.

Говорителят на Окръжна прокуратура Сливен Руси Русев съобщи, че към този момент са назначени експертизи и натривки по ръцете на стрелеца. Образувано е досъдебно произвеждане против притежателя на оръжието за метода на съхранението му.

Разследването продължава.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР