13-годишният К. Т. е ученикът, който се е гаврил в

...
13-годишният К. Т. е ученикът, който се е гаврил в
Коментари Харесай

Разгонен 13-годишен ученик се гаври сексуално с учителка!

13-годишният К. Т. е ученикът, който се е гаврил в неделя с 55-годишната пенсионерка в гората над хисарското село Старосел, научи "Блиц " от свои източници. Жертвата пасяла овцете си в околност над селото, покрай гора. Жената е пенсионирана учителка, преподавала е и на младежа. Около 15.30. часа момчето минало с колелото си около стадото, видяло старата жена и й споделило, че наоколо в гората имало мъртвец на животно, евентуално от нейното стадо.
Когато двамата отишли да ревизират какво става, ученикът повалил на земята учителката, изискал да реализира сексуален акт с нея. Тя се развикала, той ѝ нанесъл няколко удара по лицето, хапал я по тялото. Жената е освидетелствана в Съдебна медицина Пловдив. Изнасилване не е имало, само че момчето е удовлетворило половите си потребности. След това дребният блудник заплашил дамата да мълчи, другояче щял да я убие. Избягал, а жертвата подала сигнал в полицията. 
К.Т. бил спретнат незабавно, пред контрольор от Детска педагогическа стая е признал за гнусното си закононарушение. Със случая се занимава Районна прокуратура Пловдив. След това с момчето ще работи Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни. К.Т. не задържан, тъй като е невръстен. Въпреки нежната си възраст, той има към този момент 4 престъпни прояви. 
Сред тях са кражба на 150 лв. от локална жена, други обири, чупене на пейки, хулигански прояви. Момчето има брат и сестра, само че единствено той е проблематичен в фамилията. В 7 клас е, бил е изпъден от едно учебно заведение, в този момент учи в друго. Бащата живее в Пловдив, майката е в Старосел, само че не може да се оправя с безумното държание на сина си.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР