13-годишният Хари Стори бил намерен обесен в английския град Чилтън,

...
13-годишният Хари Стори бил намерен обесен в английския град Чилтън,
Коментари Харесай

Тийнейджър сложи край на живота си след разкритие в социална мрежа

13-годишният Хари Стори бил открит обесен в британския град Чилтън, откакто схванал в група в WhatsApp, че момичето, което той скрито харесвал, е почнало да се среща с друго момче, оповестява " Дейли Мейл ". В същото време, преди трагичния случай приятелите на Хари Стори си помислили, че се майтапи, когато той им написал в WhatsApp, че в мозъка му се появяват мисли за самоубийство, откакто научил за противника, написа Блиц.

``
реклама

Още повече, че по-късно той траял диалога по нормален, естествен метод. Следователят от Оксфордшър Дарън Сълтър също по този начин е разказал, че ученикът е гледал и се е впечатлил от предаване по малкия екран, в което известна звезда се е обесила и може би това е въздействало върху решението му. Според следствието на полицията, трагично умрелият Хари не е възнамерявал да почине, само че евентуално не е осъзнавал какъв брой бързо ще загуби схващане. Тялото на Хари е било намерено от неговия татко Андрю Стори в къщата им в Чилтън, покрай Дидкот, Оксфордшър. 

„ Хари беше харизматично, грижовно момче и спортът беше голяма част от живота му, играеше ръгби, крикет и тенис. Той имаше естествена дарба да беседва с всички, за което аз му се възхищавах ", споделя бащата на умрялото момче.

„ Той ни се струваше просто естествен младеж, като в това време имаше огромни упования към себе си. Това пристигна като цялостен потрес за мен “, прибавя Андрю Стори. Според следствието, Хари имал проекти за идващите три уикенда и фамилията му обезверено се пробва да разбере каква е повода за решението му, подозирайки, че предаването, което са гледали дружно по малкия екран, може да му е повлияло. „ Гледахме предаване, в което известна дама се обеси, само че приятелите й я избавиха. Това ни накара да се замислим дали той се е впечатлил от блясъка и сензацията на това, което е видял “, споделя още покрусеният родител.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР