13-годишната Виктория Николова, която има отличните гласови данни на именитата

...
13-годишната Виктория Николова, която има отличните гласови данни на именитата
Коментари Харесай

Племенницата на Преслава проби в Русия

13-годишната Виктория Николова, която има отличните гласови данни на именитата си вуйна, натрупа известност в Русия. Изпълнения на Виктория се въртят в локални уеб сайтове, а новата крачка към интернационалната й популярност е присъединяване и в влиятелния конкурс " Истоки “.

Вики номинирана в категорията „ Естрадна ария “, като съумява да впечатли съветските специалисти с осъществяване на парчето си  It`s a Man World. И до момента в който при присъединяване си в “Като две капки вода ” Преслава сподели леки съмнения в британския език, то нейната племенница чудесно борави с езика на Шекспир.

Тийнейджърката от Добрич се радва и на стотици одобрителни мнения от руснаци, които се дивят на гения й. Въпреки че лелята Преслава е фолк певица, а майка й Ивелина фолклорна изпълнителка, девойката се насочва към поп музиката, писа „ България през днешния ден “.

От години момичето пее в музикална школа, взе участие в многочислени състезания, има награди. Заради covid-19 музикалната конкуренция ще се организира онлайн, а в борбата се включват участници от Съединени американски щати, Канада, Германия, Молдова и други Журито оценяващо кандидати за отличие също е интернационално.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР