13-годишната Шайло отдавна се е отказала от всички момински атрибути

...
13-годишната Шайло отдавна се е отказала от всички момински атрибути
Коментари Харесай

Дъщеря на Анджелина Джоли сменя пола си

13-годишната Шайло от дълго време се е отказала от всички момински атрибути в облеклата си и се готви да промени пола си, откакто публично промени името си на Джон, съобщи БГНЕС. Анджелина Джоли мина през 2-годишен бракоразвод с Брад Пит и получи попечителството над петте им деца. Холивудският артист в този момент има право да вижда наследниците си, само че главните отговорности тежат на раменете на кино звезда, изиграла Лара Крофт. Въпреки това децата порастват доста бързо и това лято осиновеният Мадокс Сиван реши да живее настрана. 18-годишният юноша учи в Южна Корея. Останалите наследници на звездата не престават да са до нея.
Според слуховете наследницата на Джоли и Пит Шайло от 2 години приема хормонални медикаменти, които се одобряват преди интервенцията за промяна на пола. Момичето може да стане трансджендър, единствено когато навърши пълноправие. Джоли изцяло поддържа избора на щерка си, която счита себе си за момче.
Според осведомени от обкръжението на звездното семейство, Шайло се подлага на хормонална терапия в едно от лечебните заведения в Санта Моника, защото не желае да минава през женско съзряване в пубертета. „ Шайло има вяра, че тя е като братята си. Тя желае да бъде момче, желае да се облича като момче и да подстригва косата си като момче “, изясни Анджелина в изявление преди 10 години. Тогава нейната наследница беше единствено на 4 години и тогава е желала да се споделя Питър, а не Джон. С времето желанията й по отношение на името се трансформираха.
„ Никога няма да бъда родител, който унищожава детето си, карайки го да бъде подобен, какъвто не е “, споделя пък Джоли. Някои са съгласни с нея, само че мнозина считат, че актрисата не е трябвало да отстъпва пред капризите на дребната си щерка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР