13-годишната дъщеря на холивудската икона Анджелина Джоли - Шайло, отдавна

...
13-годишната дъщеря на холивудската икона Анджелина Джоли - Шайло, отдавна
Коментари Харесай

Дъщерята на Анджелина Джоли ще сменя пола си

13-годишната щерка на холивудската икона Анджелина Джоли - Шайло, от дълго време се е отказала от всички момински атрибути в облеклата си и се готви да промени пола си, откакто публично промени името си на Джон. Според слуховете, Шайло от две години приема хормонални медикаменти, които се одобряват преди интервенцията за промяна на пола. Момичето може да стане трансджендър единствено когато навърши пълноправие. Джоли изцяло поддържа избора на щерка си, която счита себе си за момче.

Според осведомени от обкръжението на звездното семейство, Шайло се подлага на хормонална терапия в едно от лечебните заведения в Санта Моника, защото не желае да минава през женско съзряване в пубертета. " Шайло има вяра, че тя е като братята си. Тя желае да бъде момче, желае да се облича като момче и да подстригва косата си като момче ", изясни Анджелина в изявление преди 10 години. Тогава нейната наследница беше единствено на 4 години. Вярно, тогава дребната искаше да ѝ споделят Питър, а не Джон. С времето желанията ѝ по отношение на името се трансформираха.

" Никога няма да бъда родител, който унищожава детето си, карайки го да бъде подобен, какъвто не е ", споделя Джоли пред изданието New Idea. Някои са съгласни с нея, само че мнозина считат, че актрисата не е трябвало да отстъпва пред капризите на дребната си щерка.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР