13-годишен вратар почина по време на детски мач в Холандия

...
13-годишен вратар почина по време на детски мач в Холандия
Коментари Харесай

13-годишен вратар почина по време на детски мач в Холандия

13-годишен вратар умря по време на детски мач в Холандия вследствие на конфликт с неприятелски нападател. Всички мачове на клуба на момчето MvR Хееренберг- от мъжкия отбор до останалите тимове в школата, които е трябвало да се играят през уикенда, са отсрочени поради случая, който се е разиграл нощес.

На формалната си страница клубът, който е основан на 120 километра югоизточно от Амстердам, изясни случилото се: Момчето е изгубило схващане при конфликта с противниковия футболист и всичките опити да го разсънят и да му оказват помощ да се изправи, са били несполучливи. След това момчето е откарано с кола за спешна помощ в болничното заведение в най-близкия огромен град Неймеген, само че е умряло в лечебното заведение.

Ян Дирк ван дер Зее, началник на аматьорския и детско-юношеския департамент в Холандската федерация, изрази съболезнованията си към родителите, околните и клуба и разгласи, че ще бъдат на погребението с цел да оказват помощ с каквото могат и да окажат морална и материална поддръжка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР