13 февруари – 18 март: Харпия Злопаметни и отмъстителни –

...
13 февруари – 18 март: Харпия Злопаметни и отмъстителни –
Коментари Харесай

Това Е Най-Точното! Ето Истината За Вас Според Зодиака На Древните Гърци!

13 февруари – 18 март: Харпия

Злопаметни и отмъстителни – това са “тъмните ” ви черти. Не познавате смисъла на думата “прошка ”. Когато някой ви нарани, впрягате целия потенциал на високия си разсъдък, с цел да създадете подъл и изкусен проект за отплата.

19 март – 24 април: Пегас

Вие сте може би най-големите добряци в елинския зодиак. Стига обаче да не бъдете поставяни в окови. Защото персоналната ви независимост за вас е над всичко. Не понасяте скуката и рутината, по тази причина и връзките ви не са от най-дълготрайните.

25 април – 30 май: Цербер

Подобно на триглавото куче, пазещо изхода на подземния свят, вие сте непреклонни и нетърпими към всичко, което не се вписва в визиите ви. Трудно допускате хора до себе си и сте склонни към интровертност и депресивни положения.

31 май – 3 юли: Сатир

Вие сте сладострастниците на елинския зодиак. Поставяте плътските удоволствия над всичко, склонни сте към изневери и непостоянност в любовта. Изключително суетни сте, само че зад фасадата от съвършено поддържана кожа и прекрасен грим криете забележително висок разсъдък.

4 юли – 10 август: Сирена

По образеца на морските сирени в древногръцката митология, които примамват и отвличат корабокрушенците, вие владеете до съвършенство изкуството на съблазняването. Ловко манипулирате всички към себе си и нямате навика да зачитате непознатото мнение и предпочитание.

11 август – 15 септември: Грифон

Осанката на митичния грифон съчетава в себе си облиците на краля на животните (лъв) и краля на птиците (орел). Затова вие се чувствате като крале на света и постоянно сте прекомерно себични. Открити сте и не понасяте “игрички под масата ”. Материалната страна съвсем не играе роля в живота ви.

16 септември – 22 октомври: Химера

Притежавате висок разсъдък и меко и тънко държание. Винаги постигате задачите си, умеете да прикривате страстите си и сте на “ти ” с лъжата и лицемерието.

23 октомври – 30 ноември: Сфинкс

Определено сте човек на крайностите. Един ден сте на ръба на депресията и психическия срив, а на идващия безусловно преливате от благополучие. Егото ви е голямо и постоянно изпадате в конфликтни обстановки.

1 декември – 7 януари: Минотавър

Големият ви е проблем е, че сте нерешителни. Склонни сте към депресивни положения. Ранимата ви душа търси единствено и само обич и схващане и страда доста, когато бива разочарована./Пик
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР