13 души са загиналите след масовата стрелба в нощен клуб

...
13 души са загиналите след масовата стрелба в нощен клуб
Коментари Харесай

13 загинаха в Калифорния, разследват терористичен акт

13 души са починалите след всеобщата пукотевица в нощен клуб в американския щат Калифорния. Сред тях са сержант от полицията – заместник-шериф, и самият нападател, който откри огъня, оповестява Ей Би Си 7.

Шерифът на окръг Вентура Ерик Бушоу разгласи, че напдателят е погубен вътре в бара. Загиналият служител на реда е Рон Хелъс – служел от 29 години в полицията, който считал да се пенсионира следващата година. Новината за гибелта му беше оповестена от сътрудниците му пред камерите със сълзи на очи.

От полицията споделиха още, че не изключват версията за терористично нахлуване.

„ Никога не съм си мислел, че ще видя нещо сходно вмоята страна като това, което се случи. Но се научих, че без значение в какво общество си, няма значение какъв брой сигурна е твоята общественост, това може да се случи на всички места “, съобщи шериф Джеф Дийн.

В сряда вечерта барът, намиращ се на 65 км от центъра на Лос Анджелис, е бил цялостен със студенти от Калуфорнийския лутерански университет.

Заподозреният към момента не е разпознат. По думите на очевидци, той стрелял във всички направления. Убит е вътре в заведението.
Стрелбата почнала, когато хората танцували подредени в линия. Танцуващите незабавно налягали по пода и зад масите. Други скочили по столовете и през прозорците, с цел да се спасят. „ Стреляше по всичко, по тонколоните, всичко “, споделя очевидка, представена от Си Ен Ен.

Когато полицията пристигнала, към момента се чували изстрели. Агенти на ФБР също са пристигнали на място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР