13 души са загинали при автобусна катастрофа по пътя Тетово-Скопие.

...
13 души са загинали при автобусна катастрофа по пътя Тетово-Скопие.
Коментари Харесай

13 души са загинали при автобусна катастрофа в Македония

13 души са починали при автобусна злополука по пътя Тетово-Скопие. Това заяви македонският министър на опазването на здравето Венко Филипче. Седем от починалите умират на място, а останалите на път за болничното заведение, посочи министърът, предава NOVA.

 Петмина жртви на тешката сообраќајка кај Карпалак

Скопје, 13 февруари 2019 (МИА) – Петмина жртви има сообраќајната несреќа која, се случи денеска околу 17 часот на автопатот Скопје-Тетово, по кое време рейс полн со патници се преврте кај селото Ласкарци

kajgana.com

Инцидентът стана по пътя сред Тетово и Скопие, край село Ласкарци. Автобусът, който е бил цялостен с пасажери, е напуснал пътя и се преобърнал в канавката. До момента е известно, че има 35 ранени. Част от тях са с тежки пострадвания.

На мястото на случая дойдоха над 20 коли за спешна помощ на Бърза помощ. В спасяването на потърпевшите участваха екип на пожарната и багери.

„ Сега оперираме в четири зали. Целият екип на болничното заведение е на работа “, сподели шефът на Градската болница в Скопие Християн Костов. Според него броят на ранените ще се усилва.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР