13 август е определен за Международният ден на левичарите. Близо

...
13 август е определен за Международният ден на левичарите. Близо
Коментари Харесай

Честит празник на всички левичари!

13 август е избран за Международният ден на левичарите.

Близо на 10% от човечеството му е по-лесно да борави с лявата ръка и да се сблъсква с ежедневни компликации в свят, проведен за десничари.

Копчетата на асансьора се слагат отдясно , ножицата реже добре единствено в случай че се държи в дясната ръка, чиновете в учебно заведение са насочени по този начин, че светлината да пада отляво, скоростният лост на автомобила се ръководи с дясната ръка, а отварачките за консерви са същинско изтезание .

Всичко това носи неприятна популярност на левичарите, тъй като ги кара да наподобяват несръчни. Или другояче казано – леваци.

А те, благите, не са леваци, просто употребяват неловко принадлежности .

Това е като да накараш десничар да си измие зъбите с лявата ръка – невероятно.

За благополучие, най-малко някои от несправедливостите са отстранени като тази да се карат леворъките деца да пишат с дясната ръка.

Вече не се върви и на кладата за вещерство , в случай че ползваш лявата си ръка вместо дясната – процедура, необятно публикувана през Средновековието.

Хубаво е, че живеем в по-напредничави времена, тъй че да ни е цветущ празникът на левичарите, режете си самун умерено с лявата ръка и се гордейте с известните ни „ сътрудници “ - можете да ги видите в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР