13 са новите положителни проби от област Добрич за изминалото

...
13 са новите положителни проби от област Добрич за изминалото
Коментари Харесай

13 новозаразени с коронавирус в Добричко за изминалото денонощие

13 са новите положителни проби от област Добрич за изминалото денонощие, сочат данните на Единната информационна система.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10680
Четирима от тях са настанени за лечение в COVID-сектора на Второ вътрешно отделение на МБАЛ-Добрич, а останалите са на домашно лечение и поставени под карантина.

Сред положителните проби няма такива на медицински работници.

Две жени и трима мъже са новите жертви на коронавируса у нас

Мъж на 63 години е починал от новия коронавирус, като за него има данни и за други хронични заболявания, съобщи директорът на РЗИ д-р Светла Ангелова.

Това е петата жертва в област Добрич за последните две седмици.

Oще вчера от здравното заведение в областния център изразиха тревогата си от запълването на COVID-сектора с пациенти и призоваха хората да спазват противоепидемичните мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10680  Сърбия: Над 400 нови случая – осем умряли Сърбия: Над 400 нови случая – осем умряли  Учител, помощник-възпитател и 6 деца в детска градина във Варна са с Covid-19 Учител, помощник-възпитател и 6 деца в детска градина във Варна са с Covid-19  219 са жертвите на COVID-19 в Иран за денонощие 219 са жертвите на COVID-19 в Иран за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР