1247 лица и 1028 моторни превозни средства са проверени в

...
1247 лица и 1028 моторни превозни средства са проверени в
Коментари Харесай

Проведе се спецакция на територията на Стара Загора и Сливен

1247 лица и 1028 моторни транспортни средства са тествани в границите на профилирана полицейска интервенция на територията на Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции в Сливен и Стара Загора , оповестиха от полицията.



Тя е извършена на 28 против 29 февруари с акцент сигурност на придвижването по пътищата
. В рамките на интервенцията на водачите са формирани 79 акта за открити нарушавания и 90 фиша за разнообразни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП).

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи са отнети свидетелствата за ръководство на моторни транспортни средства на 30 водачи, а на 4-ма са свалени регистрационните номера на колите. На още 3-ма водачи - 1 в ОД на МВР-Сливен и 2-ма в ОД на МВР-Ст. Загора са свалени табелите на колите им.

Установените да ръководят след приложимост на алкохол и в трите дирекции са 16, като на 4-ма са засечени на територията на Столична дирекция на вътрешните работи и по 1 - в Сливен и Ст. Загора, уредите са отчели над 1,2 на 1000.

В Столична дирекция на вътрешните работи са открити 3 случая на ръководство от неправоспособни, а в ОД на МВР-Стара Загора - 1. По време на интервенцията от Столична дирекция на вътрешните работи е издирен и един мъж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР