123 Кметът на Варна Иван Портних връчва наградата Стартъп на

...
123 Кметът на Варна Иван Портних връчва наградата Стартъп на
Коментари Харесай

Българските аутсорсинг награди: "Карготек България" и "Програмиста"

123
Кметът на Варна Иван Портних връчва премията " Стартъп на 2018 година " на Мая Миланова, изпълнителен шеф на " Карготек България "

[БАА] 123
" Програмиста " получи премия в две категории: " Иновации в технологиите " и " IT артикул на 2018 година "

[БАА] 123
Сергей Койнов, изпълнителен шеф на холдинга за услуги в областта на недвижимите парцели AG Capital (вляво), получава премията за " Технологична постройка на годината "

[БАА] Още по тематиката
Аутсорсинг еволюция

Облачните технологии, изкуствения разсъдък, big data трансформират бранша, а България той има все по-големи шансове за напредък, споделя новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация Ивайло Славов пред " Капитал "
1 юни 2018
Ивайло Славов е новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация

На изключително общо заседание беше определен и нов директорски съвет
23 май 2018 Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за трети път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. " Капитал " показва фирмите, които получиха своите оценки на гала в Златни пясъци на 8 юни. За премиите, които се присъждат от интернационално жури, се състезаваха над 60 български и интернационалните компании в региона на аутсорсинга, нововъведенията и осведомителните технологии. Днес са спечелилите в категориите " Стартъп на годината ", " Иновации в технологиите " и " IT артикул на годината ".

Наградата " Стартъп на годината " завоюва " Карготек България " . Финландската компания за техника за обработка на товари Cargotec откри новия си световен си център за бизнес услуги в София през януари тази година (макар да развива активност от август 2017 г.), като той е първи за в района на Централна и Източна Европа в София. Българското отделение доставя вътрешни услуги за компанията майка в областта на финансите, човешките запаси, ръководството на информация и снабдяването. Компанията стартира с 40 чиновници, а към този момент са 130.

Пловдивската софтуерна компанията " Програмиста " (Programista) завоюва в две категории. Наградата " Иновации в технологиите " тя взе за плана си Modern Money - приложение за блокчейн търговия, което е новаторска разработка за персонални финанси. Компания получи статуетката в категорията " IT артикул на 2018 година " Със своя " Style & Fit " тя завоюва и категорията IT артикул на 2018 година Това е решение за стилната промишленост, като посредством него се генерират реалистични 3D модели на човешкото тяло, с цел да се избере верният размер на облеклата.

Почти единомислещо беше присъдена и премията в категорията Технологична бизнес постройка на годината. Тя отиде софийския бизнес център " Полиграфия " .

Утре очаквайте показване на спечелилите в категориите " IT план на годината ", " Иновации в бизнес процесите и интервенциите ", " Най-добър шеф в софтуерния бранш ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР