123 123 123 Комплекс Verde се намира на границата на

...
123 123 123 Комплекс Verde се намира на границата на
Коментари Харесай

Жилищен комплекс с кестенова гора, до самия център на София

123 123 123 Комплекс Verde се намира на границата на кварталите " Оборище " и " Хаджи Димитър " и на пешеходно разстояние от идеалния център на София, парк " Заимов ", ИСУЛ и Драматичен спектакъл " София ". 45% от жилищата са продадени преди приемане на позволение за градеж, като главен претекст за покупката е местоположението – последната свободна такава в необятния център на столицата.

Интерес към парцелите в уредени квартали и през 2020 година

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Анализите на пазара на недвижими парцели предвиждат резистентност в търсенето на парцели в уредени инфраструктурно квартали. Комплекс Verde е точно подобен - среща се на към 5 мин. пешеходно разстояние от новата метростанция " Владимир Вазов " и спирките на тролейбуси №2 и 4, в спокоен, зелен и спокоен регион с дребни жилищни и бизнес здания. В непосредственост има задоволително учебни заведения и детски градини, медицински заведения, денонощни магазини, пазар, Lidl, Billa, Fantastico, банки. Допълнително обаяние на квартала придава уличното изкуство - тук са изрисувани доста от най-известните произведения в този жанр в София.

Имот в кестенова гора

Verde печели клиенти и с едно от най-хубавите съотношения цена/качество на столичния пазар. Имоти с кестенова гора в постройка с съвременна визия са налични и желани от сегашния покупател в София. Продават се без дължима комисиона от страна на купувача, което в допълнение прави офертата още по-добра. Жилищният комплекс се построява на огромна отворена повърхност с доста добър аспект към планината Витоша. Инвеститорът е с безупречна известност и 30 години опит в строителството на ваканционни и жилищни комплекси в страната.

Повече информация за комплекс Verde - на [email protected]
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР