1200 души събира на конгрес днес ГЕРБ, очаква се те

...
1200 души събира на конгрес днес ГЕРБ, очаква се те
Коментари Харесай

3D мапинг на конгреса на ГЕРБ, отричат се от коалиция с БСП с декларация

1200 души събира на конгрес през днешния ден ГЕРБ, чака се те да преизберат водача си Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. В Изпълнителната комисия на партията - официално висшият й управителен орган, ще влезе някогашният към този момент парламентарен началник Димитър Главчев. 

Според думите на Цветанов форумът, който стартира в 12 часа в столичния Интер Експо Център, ще одобри декларация, че ГЕРБ в никакъв случай няма да влезе в коалиция с Българска социалистическа партия. 

На Четвърто постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на ГЕРБ ще участват над 150 посетители от България и чужбина, оповестиха от партията.

Събитието ще се предава в действително време на уеб страницата на ГЕРБ. То ще бъде запомнено с невиждана до момента за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг. Тази технология се радва на изключителна известност по света и за първи път в нашата ще бъде особено построено по време на мероприятието. Посланията и речите на мощните членове на ГЕРБ, както и другарските послания на техните европейски посетители ще бъдат илюстрирани по впечатляващ и въздействащ метод, настояват от партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР