120 бакалаври и магистри, възпитаници на Факултета по изкуствата на

...
120 бакалаври и магистри, възпитаници на Факултета по изкуствата на
Коментари Харесай

120 абсолвенти получиха дипломите си от Факултета по изкуствата на ЮЗУ

120 бакалаври и магистри, ученици на Факултета по изкуствата на Югозападния университет " Неофит Рилски " получиха дипломите си за висше обучение. Дипломите на абитуриентите от випуск 2017 връчиха деканът на Факултета по изкуствата - проф. д.изк.н. Йордан Гошев и неговите заместници - проф. д.н.к. Васил Марков и проф. доктор Емил Куков.
Церемонията бе открита от декана на факултета проф. д.изк.н. Йордан Гошев. " Убеден съм, че единственото нещо, което ще ви управлява е обичта към това, което ще вършиме и това ще направи вашето бъдеще по-смислено. Предстои ви да бъдете решителни и да извършите всичко, което е по силите ви, с цел да превърнете фантазиите си в действителност, да приложите на процедура всичко това, което сте научили в един от най-престижните университети в България - Югозападния университет " Неофит Рилски " ", сподели в приветственото си слово проф. Гошев. Той пожела на абитуриентите доста здраве и наслада.

Приветствие към завършващите насочи и зам.-ректорът на университета проф. доктор Георги Апостолов. Той пожела на абитуриентите шанс и доста триумфи в професионалната им реализация.

Гост на церемонията бе носителката на Златна игла за Модна къща на годината 2017 - Миглена Каканашева - Мегз. 

На тържествената гала през днешния ден с плакет бяха отличени и завършващите с най-голям триумф. Плакетите и дипломите на отличниците връчиха проф. доктор Георги Апостолов и проф. д.изк.н. Йордан Гошев. С най-голям триумф от семестриалните и държавните изпити - 6.00 се дипломираха Ирина Ваклинова и Димитрина Николова от компетентност " Промишлени изкуства - мода ". Сред отличниците, които получиха плакет са и Рая Георгиева, Вяра Маринова, Айше Чаучева, Лазар Цончев и други

На церемонията бяха показани осем сбирки на студентите от компетентност " Промишлени изкуства - мода ". Модното ревю бе във връзка 20 години от основаването на специалността. Специален музикален привет към абитуриентите и гостите насочи Михаела Кючукова, студент в компетентност " Поп и джаз пеене ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР