120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава

...
120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава
Коментари Харесай

120-годишна баба пребори коронавируса

120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава вестник Hurriyet.

Меника Енчю от село в провинция Шърнак се е възстановила от инфекцията след престой в местна болница.

Тя има 12 деца и над 100 внуци. След като резултатът от теста й за COVID-19 се оказва положителен, тя е била откарана в болницата за лечение.

„ Бабата, която беше развълнувана да си върне здравето след 15-дневно лечение, беше изписана от болницата под аплодисменти на лекарите “, пише вестникът.

„ Нека Аллах да бъде доволен от нашите лекари и медицински сестри. Те се грижеха много добре за мен ", увери Меника. Халиме Енчю, 65-годишна снаха на Меника, увери, че нейната свекърва е консумирала само органични продукти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14087  НА ЖИВО: Проф. доктор Тодор Кантарджиев срещна депутатите с провокациите, подбудени от COVID-19 НА ЖИВО: Проф. доктор Тодор Кантарджиев срещна депутатите с провокациите, подбудени от COVID-19  Главният секретар на президента е с позитивен тест за COVID-19, Радев се самоизолира Главният секретар на президента е с позитивен тест за COVID-19, Радев се самоизолира  Нови 37 случая на ковид са открити в Дома в шуменското село Лозево Нови 37 случая на ковид са открити в Дома в шуменското село Лозево
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР