12 заразени с коронавирусна инфекция у нас са починали за

...
12 заразени с коронавирусна инфекция у нас са починали за
Коментари Харесай

Рекорд: В първия ден без Щаб – 12 починали от COVID-19 за денонощие

12 инфектирани с коронавирусна зараза у нас са умряли за последното денонощие. Това излиза наяве в първия ден след края на брифингите на Националния действен щаб, а данните са от Единния информативен портал за ковид в България.

Въпреки че националната система, която регистрира статистическите данни за болестта у нас, сочи, че нито един пациент не е умрял за денонощието, информация с вчерашния брифинг на Националния действен щаб демонстрира, че общата численост на умрелите през днешния ден е 159 души, до момента в който през вчерашния ден персонално началникът на Щаба ген. Мутафчийски разгласи 147 умряли в резултат на болестта.

Данните за броя на инфектираните за последното денонощие също са извънредно спорни, откакто системата сподели 33-ма инфектирани рано тази заран, по-късно численост беше изменена на 34, а съгласно обикновени математически калкулации по отношение на вчерашната публично обявена численост по данни на НОЩ демонстрира, че новозаразените са 42-ма.

Вчера военачалник Мутафчийски разгласи 2585 дейни случаи у нас, като през днешния ден те са 2627. Разликата сред тях е 42 пациенти.

Броят на излекуваните е 1390, с 68 повече от нощес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР