12 В България компанията е най-известна с 3D мапинг шоутата

...
12 В България компанията е най-известна с 3D мапинг шоутата
Коментари Харесай

Българската MP-Studio ще преобрази Бранденбургската врата в Берлин с 3D мапинг

12
В България компанията е най-известна с 3D мапинг шоутата си за Деня на Европа през 2017 и 2018 година На фотографията: кадър от шоуто през 2018 година

© Анелия Николова 12
Екипът на MP-Studio

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Българските разказвачи на светлинни истории

Компанията MP Studio към този момент има над 160 плана в целия свят
15 сеп 2017
Бъдеще без екрани

Добавената действителност печели интереса на вложителите и има надалеч повече бизнес приложения от виртуалната
11 мар 2016 Българската компания за 3D мапинг MP-Studio ще бъде единственото изобретателно студио с три светлинни спектакъла в границите на " Фестивал на светлините " в Берлин през тази година. Фирмата ще получи опция да преобрази фасадите на Бранденбургската врата, Германския исторически музей и телевизионната кула в града. Общо цялата столица ще бъде хазаин на 150 3D мапинг продукции.

Според компанията проекцията върху Бранденбургската врата " ще трансформира красивия паметник в портал, свързващ международните култури посредством музика, изкуство, архитектура и природа от целия свят. Пътешествието из цялата планета ще бъде отдадено на многоликостта Берлин. "

MP-Studio ще направи специфична продукция и върху Германския исторически музей, като тематиката ще бъде седемдесетата годишнина от основаването на Израел. " Светлинният театър ще се появи на 300-годишната фасада на най-важната съществуваща барокова постройка в Берлин и ще разкрие пред феновете богатата просвета, история и изкуство на страната ", написа още в прессъобщението на компанията.

За присъединяване в специфичната категория " Нека да създадем по-добро бъдеще " към " Фестивала на светлините " са поканени 18 студиа от седем европейски страни. MP-Studio ще показа Германия и България. Компаниите ще показват творбите си върху 368-метровата телевизионна кула в града. Светлинните шоу продукции ще бъдат показвани по време на целия фестивал, а спечелилите в състезанието ще станат ясни след гласоподаване на жури и аудитория, което ще е отворено след 5-ти октомври.

Тазгодишното присъединяване на MP-Studio във " Фестивала на светлините " не е първото в историята на компанията. Фирмата има едно първо и едно трето място от изданията през надлежно 2015 и 2016 година Досега компанията има над 180 плана в света, осъществени в редица страни, измежду които Германия, Австрия, Белгия, Дубай, Катар, Кувейт, Ливан, Русия, Франция, Швейцария и други В България MP-Studio е най-известна със светлинните си шоута за Деня на Европа през 2017 и 2018 година, които бяха проектирани върху Министерски съвет и Националната художествена изложба в София.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР