12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

БАТА АГРО 2019 в нов формат събира 186 фирми от бранша

12-тото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което ще се организира от 14 до 17 май на летище Стара Загора, ще е най-голямото издание на ревюто като повърхност досега. В него вземат участие 186 компании от агро бранша върху повече от 37 500 хиляди кв. м. изложбена повърхност.

Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника и още веднъж ще показа най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, артикули и услуги за земеделието.

За БАТА АГРО 2019 са въведени обилни усъвършенствания в организацията и концепцията на ревюто, тъй че то да стане по-ефективно и потребно както за посетителите, по този начин и за изложителите.

Изложбените площи са с напълно нов формат - те са ситуирани в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на артикули за земеделието. Новата идея дава по-добра видимост на площите и прави ревюто по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

Друго изобретение е и наложителната регистрация за посетителите. Посещението на ревюто остава гратис, само че ще е належащо всеки клиент да се записва - авансово в уеб страницата на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на ревюто. Така уредниците от Асоциацията ще могат по-точно да дефинират броя и профила на посетителите, което ще бъде извънредно потребно за възстановяване на бъдещите издания на БАТА АГРО.

„ Щастливи сме, че от ден на ден компании от бизнеса в агро бранша избират БАТА АГРО като главно ревю за своята активност. БАТА АГРО се наложи през годините като най-голямото и значимо профилирано ревю за техника и технологии в земеделието и тазгодишното издание е най-голямото в историята на ревюто до момента с изложбена повърхност от над 37 500 квадратни метра. Наши изложители за следващ път са представителите на най-известните марки за земеделска техника и компании от всички посоки в сектора. Каним всички аграрни производители, както и искащите да бъдат осведомени за новите технологии в бранша, да посетят БАТА АГРО в Стара Загора от 14 до 17 май ", разяснява Даниел Минев, Председател на Управителния съвет на Българска асоциация на търговците на агротехника.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР