12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на „Биг Брадър“

...
12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на „Биг Брадър“
Коментари Харесай

Ексклузивно: Пълен Списък На „звездите“, Които Влизат Днес В Брадъра

12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на „Биг Брадър“ на следващия ден вечер на старта на сезона „Мост Уонтед“. Толкова звезди са били настанени по-рано вчера в столичен хотел, с цел да бъдат изолирани 24 часа преди началото на формата, както повелява правилникът.

Както медията ни към този момент писа в Къщата за пръв път ще влезе огромна футболна звезда, въпреки и някогашна. Става дума за полузащитника на националния тим на България и състезател на Славия, Алавес, Дуисбург, Цървена звезда, Терек, Амкар, Рубин и Оренбург Благой Георгиев . Благо Джизъса ще се настани в „клетката“ на Валентин Кулагин дружно със своята сегашна възлюбена Златка Райкова .

Футболистите в действителност ще бъдат двама – любимецът на бранш „Г“ Стойко Сакалиев , който откакто прекрати дейната си кариера се отдаде на колоезденето, ще е компания на Джизъса в Къщата.

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева ще освободи мястото си като коментатор в студиото на Ники Кънчев, с цел да „вкуси“ за повторно от живота в Къщата. В нея се завръща и артистът Станимир Гъмов .

Завършилият в петък сезон на „ВИП Брадър“ мина без чалга дива, само че не и идният „Мост Уонтед“ – в него интриги ще плете Емануела . Музикалния отрасъл ще показват още известният измежду младежите рапър и наследник на артиста Иван Иванов – Уош Министерски съвет , и оперната и джаз певица Весела Нейнски , написа ПИК.

Златка Райкова ще има сериозна конкуренция за наградата Сексбомба на Къщата в лицето на Джулиана Гани . Най-много кавги сигурно ще завърти сигнално жълтата водеща Албена Вулева .

„Най-слаба бира“ в прослойка са гримьорът Цецо Андреев и кларинетистът Стоян Роянов – Я-я, който незнайно по какви аргументи е попаднал измежду най-търсените звезди.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР