12. Риби Вие сте прекалено внимателни, съвестни, безкористни и всеотдайни, за

...
12. Риби
Вие сте прекалено внимателни, съвестни, безкористни и всеотдайни, за
Коментари Харесай

Забавна класация: Най-нарцистичните зодии

12. Риби

Вие сте прекомерно деликатни, съзнателни, безкористни и всеотдайни, с цел да бъдете нарцис. Вие сте почитател, а не водач. Човекът, който прави похвали, а не ги търси. Даващия, а не взимащия. Понякога наподобява, че съществувате, с цел да накарате всички нарциси на света да се усещат по-добре. По-вероятно е някой да ви стъпче, в сравнение с вие да стъпите от горната страна му, деликатни цветчета такива. Според нас е извънредно време тази скромна дребна рибка да се трансформира в огромна бяла акула.

11. Везни

Не се нуждаете от напомпано его. От друга страна обаче, нямате причина и да имате такова. Не смятате, че сте изключително велики, и всички останали са съгласни с вас. Не че сте скромни, просто сте отрицателни. Понякога даже се подценявате. Всъщност е добра концепция да започнете да се цените малко повече.

10. Близнаци

Не желаете да манипулирате хората, по-скоро се стремите да ги избягвате. И не че не сте нарцис, просто не сте изключително добър нарцис. Ако бяхте фактически самовлюбена персона, то вие сигурно щяхте да взимате по-добри решения в живота си. Ето за какво сте толкоз ниско в тази ранглиста. Не че не сте егоцентрици, просто не знаете по какъв начин да получите това, което желаете. Истинският нарцис не е толкоз саморазрушителен.

9. Рак

Вие сте едно извънредно жадно за внимание раче. Изключително подвластни сте от другите и като цяло сте покорна и хрисима персона. Твърде огромна лепка сте, с цел да сте нарцис. Въобще не сте толкоз самоуверени или арогантни, с цел да попаднете под общия знаменател на самовлюбените. По-скоро бихте излезли на среща с нарцис, в сравнение с да се превърнете в подобен. И да, за положително или неприятно, вие можете да сте благи и състрадателни – от време на време даже прекомерно доста. Сигурно животът ви ще е по-добър, в случай че понякога постъпвате като нарцис и мислите и за себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР