12. Риби Рибите винаги дават втори шанс, прощават и отварят сърцата

...
12. Риби
Рибите винаги дават втори шанс, прощават и отварят сърцата
Коментари Харесай

Забавна класация на най-сръдливите знаци в зодиака

12. Риби

Рибите постоянно дават втори късмет, простят и отварят сърцата си за хората към тях.

Когато бъдат засегнати, те се концентрират върху индивида, който им е провокирал болежка. По този метод придават индивидуален темперамент на своята болежка. Имат навика да винят по-скоро себе си, в сравнение с останалите.

Когато обичат някого, постоянно ще му дадат опция да изясни дейностите си. Трудно им е да повярват, че човек може съзнателно да ги нарани.

Не, Рибите не са наивни. Те просто имат вяра в най-хубавото у хората и умеят да простят.

11. Водолей

Водолеите нямат време за сръдни – те имат прекалено много неща, за които да мислят, да основават и да възнамеряват.

Ако ги прецакате, няма гаранция че ще ви простят. Но и няма да задълбават върху обстановката, защото се стараят да гледат от позитивната, а не от негативната страна на нещата.

Ако ги заплашите по някакъв метод, Водолеите просто ще ви отстранят обкръжението си и ще продължат да се занимават с най-новия си план.

10. Стрелец

Ако прецакате Стрелеците, те ще ви поставят под прицел и ще ви обсипят с хули, ще ви накарат да се чувствате извънредно. Веднъж щом излеят всичко, ще се почувстват по-добре.

Мразят отрицателните страсти. Ако усетят, че ще им сторили нещо, което им е попречило по пътя към безконечното благополучие, ще се ядосат, само че няма да желаят да си го върнат.

Ще пуфтят, ще крещят, само че един път щом изтърван парата, ще ви опишат анекдот.

9. Рак

Раците може и да не таи обиди в себе си, само че несъмнено таи същински и мислени болки.

Ако ги нараните, може и да ви насолят, само че като цяло ще желаят да ви простят, с цел да им олекне. Раците са извънредно прочувствени и от време на време сърцето им открива цялостен надзор над тялото и ги кара да се държат по извънредно нелогични способи.

Колкото повече дълбаят върху отминала обич или неприятна обстановка, толкоз по-зле става. Не желаят да провокират болежка на никого, само че от време на време това е единственият метод, с помощта на който могат да продължат напред.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР