12 Новооткритото кафене на ул. Воден 13, Варна 12 12

...
12 Новооткритото кафене на ул. Воден 13, Варна 12 12
Коментари Харесай

10 години Starbucks® – кафе култура за ценители

12
Новооткритото кафене на ул. " Воден " 13, Варна

12 12 заведения. 2 милиона литра кафе. 6 милиона клиенти. Това е равносметката, която Starbucks® направи за своя 10-годишен празник от стъпването си на българския пазар.

Световноизвестната американска верига за кафе Starbucks®, знак на сполучливо предприемачество от 1971 година до момента, съумя да възпита, че кафето не е просто ободрителна напитка в дребна чаша, а кафенето не е място за бързото му изпиване. За 10 години, откогато е на родния пазар, марката наложи и разви културата на консумация и тук – от една страна, с качествените си питиета, приготвени със 100% арабика, новаторски и сезонни оферти, и от друга, с по този начин значимата атмосфера, предразполагаща към другарство и прелестно превозване на свободното време, и обслужване, каквото постоянно би трябвало да е – с усмивка и приятелско отношение.

Само през последната година обичаната на всички кафе фанатици верига отвори 6 нови заведения и обнови напълно два от емблематичните си обекти – на ул. " Гурко " и на ул. " Фритьоф Нансен ", против НДК.

Истински възторг провокира стъпването на марката във Варна. Стотици почитатели на Starbucks® от морската столица се надпреварваха да бъдат измежду първите, пробвали емблематичното Frappuccino и освежаващия леден чай Teavana в новооткритото кафене на ул. " Воден " 13.

Броени дни след дебюта на Starbucks® във Варна географията на най-хубавото място за кафе ценители се разшири с още един град – Пловдив. В Града на тепетата Starbucks® ще намерите в " Мол Пловдив ".

Още нещо любопитно – по случай юбилея във всички обекти на веригата може да опитате специфичното ново здравословно меню, основано особено за Starbucks® от спечелилия в MasterChef 2017 Божана Кацарова. То включва плодово смути, салата с моцарела и пиле, както и сандвич с шунка, авокадо и сирена. Част от продажбите, осъществени от менюто, ще бъдат дарени на съдружие " Русаля ", което сътвори и ръководи учебно заведение за изкуства и занаяти за обществено слаби деца във великотърновското село Русаля.

София: ул. " Гурко " 62А, ул. " Съборна " 1, бул. " Васил Левски " 1А, Bulgaria Mall, The Mall, Ring Mall, Paradise Mall, Serdika Center

Бургас: Mall Galleria Burgas, Burgas Plaza Mall

Варна: ул. " Воден " 13

Пловдив: Mall Plovdiv
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР