12 Николай Караджов има над 16 години управленски опит в

...
12 Николай Караджов има над 16 години управленски опит в
Коментари Харесай

Николай Караджов става управител на Saatchi&Saatchi

12
Николай Караджов има над 16 години управнически опит в региона на маркетинга и рекламата.

© Цветелина Белутова 12
Петър Кесерджиев и Николай Караджов

© Publicis One Още по тематиката
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (9 октомври)

Избраха спечелилите в състезанието " Сайт на годината " ; Новата програмна скица на Българска национална телевизия демонстрира отвод от съществени тематики за сметка на развлекателни жанрове; Ива Григорова е новият шеф " PR бизнес " в Publicis One и други
9 окт 2018
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (2 октомври)

" Господари на ефира " в профил репортера Димитър Върбанов; Новата PR организация BraveStorm ще споделя бизнес истории през видео; Какви са оценките и индикаторите четири месеца след ребрандирането на " Мобилтел " ; Седмицата на Фейсбук и други
2 окт 2018 Рекламната организация Saatchi&Saatchi, част от информационната група Publicis One, ще има две нови управителни попълнения в екипа от края на годината. Сегашният изпълнителен шеф на Българската асоциация на информационните организации (БАКА) Николай Караджов ще заеме позицията шеф на организацията, а основен креативен шеф на Saatchi&Saatchi става Петър Кесерджиев. Двамата дружно ще работят в посока развиване и надграждане на работата на организацията както в България, по този начин и на непознати пазари.

Николай Караджов има близо 16 години управнически опит в региона на маркетинга и рекламата. Той е заемал управителни длъжности и от позицията на рекламодател, и от страна на медийна група. Близо 5 години работи като маркетинг шеф и бранд управител в козметичната компания " Арома ", където дава отговор за основаването и реализацията на тактиката за продуктите и марките в България и на 14 външни пазара. След това в продължение на 11 години управлява бизнеса на SBB Media - издател на Elle, National Geographic, Cosmopolitan, " Блясък " и други.

" Погледът от страната на клиентите и медиите, образуван през съвсем 16-годишната ми кариера във водещи компании в своя отрасъл, ще бъде извънредно потребен за по-нататъшното сполучливо развиване на Saatchi&Saatchi. Уверен съм, че това е спомагателен бонус към уменията и познанията, нужни на актуалния управител в динамично изменящата се информационна среда ", разяснява за " Капитал " Караджов.

В края на предходната година Николай Караджов застана отпред на БАКА, асоциацията, която сплотява рекламния отрасъл в България. Под негово управление се провежда креативният рекламен фестивал ФАРА 2018, както и идните през ноември награди за рекламна успеваемост Effie.

На позицията основен креативен шеф в Saatchi&Saatchi пък застава Петър Кесерджиев, който има 12 години професионален опит в рекламната промишленост. Той работи главно в организации на разнообразни позиции, измежду които графичен дизайнер, арт шеф и креативен шеф. Две години от кариерата му минават точно в Saatchi&Saatchi като креативен водач, след което става креативен шеф на звеното All Channels Advertising, част от информационната група All Channels Communication.

" Въпреки триумфите с All Channels в последните 2 години не можах да не помни Saatchi&Saatchi и се веселя да се върна вкъщи. Правя това с ясното схващане, че упованията тук постоянно са доста огромни и дружно с екипа ще бъдем устремени в основаването на първокласен микс от изобретателни и ефикасни артикули, който е изключително значим за днешната рекламна промишленост и който се надяваме да бъде оценен отвън рамките на българския рекламен пазар ", споделя той за медиите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР