12 място. БлизнациДвойствеността на Близнаците се изразява и във финансовите

...
12 място. БлизнациДвойствеността на Близнаците се изразява и във финансовите
Коментари Харесай

Най-щедрите мъже в зодиака

12 място. Близнаци
Двойствеността на Близнаците се показва и във финансовите въпроси. От една страна, те са подготвени да харчат за дамата на сърцето си, само че, въпреки това, от самото начало ги гризе съвестта. Мъжът Близнаци непрекъснато брои какъв брой е платил и по кое време, в никакъв случай не прави сметки гласно, само че в случай че му се коства, че разноските са несъразмерни,ще се раздразни, ще се затвори в себе си и ще се ядоса на обстановката и на нуждата плащайте за вашите потребности.


11 място. Дева
Девите са доста пресметливи и най-важното спестовни натури. В някои случаи могат да се проявят като стиснати. Факт е, че мъжът Дева се преценява с бюджета си и ясно знае какво си коства да се купи и какво може да се пренебрегне. По отношение на дамите той може да си разреши повече от нормално, само че въпреки всичко ще се замисли дали е постъпил вярно, като ви е купил нов телефон.
10 място. Козирог
Мъжете Козирог са подготвени да харчат, само че единствено когато им осигурите успокоение и домакински уют. Освен това Козирозите не имат вяра доста на дамите, тъй че преди да се отпуснете и да се насладите на щедростта им, ще би трябвало да спечелите доверието им, а това не е по никакъв начин елементарно, тъй че не очаквайте особена благотворителност от Козирог при започване на връзката.
9 място. Телец
За разлика от Овена, Телците са великодушни и основават усещане на хора, подготвени да засипят дамата с пари и дарове. Но финансовата просторност на душата им свършва, когато завоюват мечтаното. Няма значение защо става въпрос - за секс или за загадка рецепта за чийзкейк. След като реализира това, което желае, Телецът стартира да се скатава, ползата му се изпарява и това е последвано от неизбежно понижаване на разноските за вас.
8 място. Рак
Мъжът Рак е доста великодушен по душа, само че единствено в статута на непрекъснат сътрудник. Ако в тази ситуация на Телец щедростта завършва тъкмо когато свърши интервалът на ухажването, то при Раците е противоположното. Ако имате съществени желание, можете да бъдете спокойни - пари има, пари ще има. Ако връзката ви е в ранен етап, ще би трябвало бъдете търпеливи. Обяснението за това държание на Раков е просто: за какво да харчи пари за вас като към момента не е изцяло ясно дали връзката ви ще се задълбочи? Ако не се получи, парите ще са хвърлени напразно.
7 място. Риби
Представителите на този знак са способни на благотворителност, могат да изненадат, да зарадват с дарове и в действителност няма място за недоволство. Въпросът е, че тези дарове са съмнително непредвидени и от време на време наподобява по този начин, като че ли мъжът се пробва да изкупи някаква виновност. По-трудно е да се изясни, в сравнение с да се усети. Затова включете женската си вътрешен глас и се пробвайте да отделите параноята от същинското подозрение.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР