12 моста в Царево са напълно разрушени след наводненията, а

...
12 моста в Царево са напълно разрушени след наводненията, а
Коментари Харесай

12 моста в Царево са напълно разрушени след наводненията

12 моста в Царево са изцяло разрушени след наводненията, а средствата за възобновяване на вредите са милиони. През целия ден на място се правеха огледи. Трети ден след бедствието, водите на места в курорта към момента не могат да се отекат в морето. Районът на къмпинг „ Нестинарка ” е най-засегнат. Целият трафик бе пренасочен през мост, който през вчерашния ден се отвори и се наложи да бъде ремонтиран. 

Според локалната власт вредите ще костват най-малко 30 млн. лева Частично решение на проблемите ще се търси и благодарение на военните.
„ Ще ги употребяваме за проучване на мостови уреди, асфалт и инфраструктура, която е похабена ”, съобщи кметът на Царево Георги Лапчев.  

Специализирана техника на пожарната влезе в реката под падналия мост за Синеморец, с цел да ревизира равнището на водите – 5 метра дълбочина. Съоръжението следва да бъде съборено, а военни и АПИ ще изградят различен път от понтони през реката допустимо най-скоро, съобщи Нова тв.

Краен период за създаване на аварийното трасе, обаче към момента няма. А в това време полицията прави спомагателни обходи в засегнатите места, с цел да се избегнат нападения на мародери.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР