12 лунен ден от 17:20 часа на 20 септември до

...
12 лунен ден от 17:20 часа на 20 септември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 21 септември 2018 година

12 лунен ден от 17:20 часа на 20 септември до 17:56 часа на 21 септември

Ден, в който се включва галактическата сила на любовта, божествените откровения, филтриране на мислите, осъществяване на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над мозъка и възприятията. В този ден е добре да проявявате състрадание и съчувствие. Енергетиката допуска да вършите положителни каузи за ближните. Хубаво е да подарявате дарове, да давате лепта, да се занимавате с щедрост, да извършите нечия молба, да проявявате съчувствие към този, който има потребност, и самият да се обърнете с молба. Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата обич.

Не се карайте – помиряването след това ще е доста мъчно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте, защото можете да останете в това положение за дълго време.

Петък ще бъде много деен и резултативен. Може да успеем да осъществяваме всичките си проектите. Както вчерашния ден, по този начин и днешния ще бъде доста позитивен, цялостен с хармонична сила. Огромни стремежи и цели, упоритости, мощни желания. Това ще е денят през днешния ден.

Идеите ще ви бликат през днешния ден, доста бързо и внезапно ще получавате реформаторски мисли, които ще слагат основите на една нова фаза в бъдеще. Не се опасявайте да ги споделяте с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите огромна опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имате опция да създадете нови запознанства, които ще ви бъдат в изгода за началото на нови и перспективни планове и цели. Много бързо ще съумеете да навлезете в нужното пространство и конюнктура, с цел да осъществите вашите планове.

Днес ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прелестен миг и не го изпускайте. Сега ви се е паднал този късмет, и тази смяна, която би трябвало да изкорени всичко остаряло и излишно от вашия живот. Това ще е новия ви път, новия ви метод на живот, който ще даде доста, в позитивен аспект.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

В този ден сънищата са оракулски. Може и би трябвало да им вярвате. Всички те са подбудени от светлите и доброжелателните за вас сили.

В здравно отношение: ден за горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове. Опитайте да употребявате по-малко груба храна, а вода – повече. Препоръчват се сокове – с изключение на ябълков. Противопоказни са натоварвания за сърцето.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР