12 лунен ден от 16:30 часа на 19 октомври до

...
12 лунен ден от 16:30 часа на 19 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 20 октомври 2018 година

12 лунен ден от 16:30 часа на 19 октомври до 17:00 часа на 20 октомври

Ден, в който се включва галактическата сила на любовта, божествените откровения, филтриране на мислите, осъществяване на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над мозъка и възприятията. В този ден е добре да проявявате състрадание и съчувствие.

Енергетиката допуска да вършите положителни каузи за ближните. Хубаво е да подарявате дарове, да давате лепта, да се занимавате с щедрост, да извършите нечия молба, да проявявате съчувствие към този, който има потребност, и самият да се обърнете с молба. Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата обич.

Това е ден за молебствия, усамотение, състрадание и алтруизъм. Това е един от дните, когато хорските молебствия гладко доближават задачата.

Денят ще е доста друг, по едно и също време ще е изпълнен с доста разнообразни чувства-любов, ненавист, ревнивост, тревога.

Днешният ден ще ни направи доста разсеяни и комплицирани.

Възможно е да не успеем да се концентрираме и да бъдем леко безредни във всекидневните си каузи.

Добре би било, в случай че може през този ден се отдадем на релаксираща отмора. Да се отпуснем и да се любуваме на всевъзможни отпускащи способи и средства. Може да попътувате, да се разхождате, да помързелувате и да си полежите, слушайки приятна музика, или гледайки някой забавен филм.

Денят ще бъде много муден, лежерен и въздържан по своето естество.

Трябва да бъдем доста прецизни към всичко, което одобряваме през днешния ден в нашия организъм-храна, медикаменти, алкохол и така нататък

Възможно е всичко в близост да ни разстройва елементарно и бързо, поради огромната ни милосърдност и съчувствие към всичко живо.

Може да се вършат интервенции на органите в коремната празнина (черва, апендикс).

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР