12 лунен ден от 07:36 часа на 27 май до

12 лунен ден от 07:36 часа на 27 май до ...

Астрологична дневна прогноза за 27 май 2018 година.

12 лунен ден от 07:36 часа на 27 май до 08:37 часа на 28 май

Време за действия. Пасивността в този ден е противопоказна и даже опасна. Пасивният човек, най-вероятно ще понесе поражение в емоционален план.

В това лунно денонощие витае агресия. Добре е да се настроим на самозащита за да не сме в позицията на жертва. Денят е благоприятен за концентрация на енергия за самозащита, физически упражнения и водни практики.
Вътрешната сила на организмът е много силна.

Чувства, емоции, вътрешни преживявания – това ще е мотото на вторника, но след 14:30ч. До тогава ще се намираме под влиянието на Луна без курс. След което вече ще преминем през всякакви фази на настроението ни. Добре би било, ако можем да не му се поддаваме толкова много и да гледаме да уравновесим състоянието и ситуациите около нас.

Отново темите в семейството ни ще бъдем на преден план, всичко ще се върти само в тази насока и никъде другаде. Така че, ако имаме нещо да решаваме, сега е най-подходящото време и нека не губим този момент.

Няма да задминем и партньорските отношения, където ще бъдем много активни и дейни. Каквото досега не е излязло на дневен ред, сега ще бъде важно и ще трябва да му обърнем нужното внимание и да направим анализ на взаимоотношенията си.

Това ще бъде породено от трудните ни отношения, през които преминаваме тези дни. Нека и днес да бъдем по-внимателни какво говорим, и да измерим всичко което искаме да изречем. Само една дума може да предизвика голяма война, която да не може да потушим бързо.

Здраве: Уязвим е стомахът, дванайсетопръстника и е желателно да не се правят операции.

Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.

Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

Да се отбягват водните процедури.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057

Източник: dnesplus.bg