12 лунен ден до 18:55 часа на 25 юниДен, в

...
12 лунен ден до 18:55 часа на 25 юниДен, в
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 25 юни 2017 година

12 лунен ден до 18:55 часа на 25 юни

Ден, в който се включва галактическата сила на любовта, божествените откровения, филтриране на мислите, осъществяване на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над мозъка и възприятията. В този ден е добре да проявявате състрадание и съчувствие.

Енергетиката допуска да вършите положителни каузи за ближните. Хубаво е да подарявате дарове, да давате лепта, да се занимавате с щедрост, да извършите нечия молба, да проявявате съчувствие към този, който има потребност, и самият да се обърнете с молба. Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата обич.
Това е ден за молебствия, усамотение, състрадание и алтруизъм.

Това е един от дните, когато хорските молебствия гладко доближават задачата. Да се демонстрира отрицателното е противопоказано. Не се карайте – помиряването след това ще е доста мъчно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте.

Денят се обрисува да бъде по-благоприятен и сполучлив. Така че, възползвайте се оптимално от този прелестен ден. Съберете своите сили и действайте самоуверено, тъй като това е един от дребните позитивни и ефикасни дни за дейности.

Денят ще ни даде огромни благоприятни условия и вероятности за развиване на бъдещите ни проекти и цели. Ще бъдем целеустремени и заредени с огромен оптимизъм и жар, за постигането на своите стремежи. Всичко, през днешния ден, ще става ненадейно, бързо и внезапно. Както нашите действия, по този начин и нашите хрумвания и мисли ще ни връхлитат внезапно.

Понеделник ще ни даде едно отлично и пъстро въодушевление, обагрено с доста обич, топлота, уют и хубост. Много блестящо, мощно и красиво ще показваме своите страсти и усеща. Ще бъдем настроени към хармонично и умерено отношение.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта и черния дроб. Да не се вършат интервенции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи, изискващи незабавна помощ.

Подходящ ден е за лекуване на белите дробове, и за дихателни извършения.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР