12 лекоатлети се възползваха от допълнителната опция и пробягаха виртуално

...
12 лекоатлети се възползваха от допълнителната опция и пробягаха виртуално
Коментари Харесай

12 пробягаха виртуално София маратон 2020

12 лекоатлети се възползваха от спомагателната алтернатива и пробягаха виртуално тазгодишния Wizz Air София маратон. Поради здравните ограничения и усложненията в пътуването, уредниците бяха дали опция който желае да пробяга класическата отдалеченост в мястото, където живее или работи, само че записан като участник в надпреварата в българската столица.

12 индивида се възползваха от този късмет и изпратиха своите документи, че са бягали разнообразни дистанции към актива на софийската конкуренция.

“В сходна ексцентрична година използваме всевъзможни благоприятни условия да не лишим хората от спорта и желанието им да започват в маратона. Виртуалното тичане също е алтернатива, веселя се, че има спортисти, които са се възползвали от нея и в този момент от организационният комитет изпращаме по куриерска работа на въпросните 12 индивида възпоменателните медали за присъединяване. Двама от тях – холандец и испанец, са приключили класическата отдалеченост 42.195 км, девет са бягали полумаратон или един 10 км. Сред виртуалните участници има спортисти от Англия, Германия, Холандия и Испания. Надяваме се следващата година обстановката по целия свят да се възстановява и на 10 октомври, когато е планувано идващото издание, всички те да са тук измежду нас, дружно с хилядите други участници, “ съобщи Даниел Дуков, състезателен шеф на Wizz Air София маратон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР