12. Лъв За Лъва да си странен е признак на незрялост.

...
12. Лъв
За Лъва да си странен е признак на незрялост.
Коментари Харесай

Забавна класация: Най-странните зодии

12. Лъв

За Лъва да си чудноват е симптом на незрялост. Ако има знак, който желае да а е индивидуалист, то това е Кралят на драмата (т.е. Лъвът). Той обаче има вяра, че има разлика сред това да бъдеш себе си и да си чудноват.

Когато си себе си през 100 % от времето, твоят темперамент остарява дружно с теб. Но когато си вманиачен поради концепцията, губиш зрелостта, която към този момент би трябвало да притежаваш.

Лъвът желае да е прочут като водач и знае, че странният темперамент няма да му донесе челната позиция, за която бленува денонощно. Разбира се, когато е измежду най-близките си другари, той се отпуска малко или доста, само че това е необичайност.

Не че Лъвът е високомерен или запазен. Той просто избира да не кара хората да си мислят, че е нещо по-различно от господин Увереност.

11. Овен

За Овен думите чудноват и чудноват са синоними на обществено неумел – нещо, което той не желае да бъде именуван. Този знак е извънредно убеден и не счита, че би трябвало прибягва до разнообразни странности на характера, с цел да накара хората да го харесат или с цел да изпъкне над останалите. Все отново приказваме за Овен – той изпъква даже без да се пробва.

Освен това Овен е извънредно сериозен, което значи, че за неща като екстравагантност и „ разграничение “ просто няма време. Разбира се, обича да се забавлява, само че по метода, по който го вършат възрастните, а не младежите.

Освен това за Овена част от процеса на порастване е да изостави изцяло тази странна и непохватна персона, която евентуално ви е помогнала да преживеете тийнейнджърските си години. Зрялост, запознай се с Овен.

10. Стрелец

Стрелецът е един от минимум странните знаци заради простата причина, че той е адаптивен. Този знак е като обществен хамелеон. Това значи, че се напасва на всяка обстановка или група хора, с които излиза. По този метод никой не може да го нарочи за чудноват.

Не че няма настойчив темперамент, тъй като, каквото и да си приказваме, Стрелецът несъмнено не е спокоен и неосезаем. Просто той може да се почувства удобно във всяка обстановка и да се сприятели с всеки.

Стрелците постоянно се разказват като електрични, цялостни с сила и общителни, само че никой не може да ги назова странни – просто не може. Разбира се, изпъкват пред останалите, само че по класическия за себе си метод.

Да, всичко това е потребно, когато се запознаваш с нови хора, Стрелецо, само че не ти ли омръзва да имаш убийствено добър и напасващ се към всичко темперамент?

9. Везни

Везните обичат да бъдат себе си, въпреки и по този метод да навлизат леко в полето на странността. Но даже и хората да ги мислят за разнообразни и ексцентрични, на тях не им пука. Те просто желаят да си бъдат Везни.

Фактът обаче, че Везните не се придържат към нечии стандарти, не ги прави странни. Те съумяват някак си хем да бъдат себе си, хем да не притеглят внимание.

Да, изглежда… необичайно да не искаш да бъдеш възприеман за чудноват от своите другари и семейство (особено когато твърдиш, че не искаш да бъдеш като останалите), само че не и за Везните.

Понякога могат да бъдат доста срамежливи и резервирани (освен в случай че не са с най-хубавите си приятели), тъй че това, че не желаят да притеглят внимание към себе си (подобно на някои други странни водни знаци), е в границите на естественото. За страдание, това значи, че Везната не е толкоз „ друга “, колкото си мисли, че е.

8. Козирог

На пръв взор Козирогът не наподобява изключително чудноват, само че неговата прословута искреност и уста без филтър постоянно го правят по-ексцентричен, в сравнение с е в реалност. Козирозите са от тези хора, които ще ви попитат дали виждате храна сред зъбите им или дали можете да хвърлите едно око на странната бенка на дупето им, преди да излязат на среща с някого.

О, и ще го създадат в миг, в който минимум очаквате, което прави цялата тази обстановка още по-странна. За благополучие, Козирогът прикрива тази своя чудноватост чудесно с помощта на обстоятелството, че на публични места се държи безупречно.

С други думи, въпреки и да е окей да ви покаже бенката си, малко преди да седнете да вечеряте, Козирогът в никакъв случай няма да си разреши да каже нещо сходно на всеослушание в мола. Все отново е методичен знак. Това обаче не трансформира обстоятелството, че прекомерно откровеното му държание от време на време може да бъде характеризирано като меко казано необичайно.

7. Рак

Да си недоверчив не е нещо неприятно. Всъщност, дори е много хитро и потребно в някои обстановки. Ракът обаче има навика да прекалява. И то много. Защо? Защото е недоверчив за ВСИЧКО, което е меко казано необичайно.

Няма значение дали става дума за храна, другар на нечий другар или за град, в който в никакъв случай не е бил – Ракът знае някаква история за него и лист с аргументи за какво нещо не е наред с продукта, индивида или мястото.

Ракът също по този начин е от хората, които прекарват часове във вселената на WebMD (и други сходни сайтове) и постоянно би трябвало да му се напомня, че не, не е болен от това необичайно заболяване, което визира едвам двама на милиард.

Честно, изтощително е да виждаш какъв брой бързо работи  мозъка на Рака, както и нещата, за които си мисли. Ракът се тревожи за всичко и подозрителното му държание прави странностите му още по-странни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР