12. Лъв Лъвът е пълната противоположност на социална непохватност. Заради него

...
12. Лъв
Лъвът е пълната противоположност на социална непохватност. Заради него
Коментари Харесай

Класация: Социално непохватните зодии

12. Лъв

Лъвът е цялостната диаметралност на обществена несръчност. Заради него хората вървят по купони и търсят вниманието му. С Лъва в никакъв случай няма да изпаднете в неудобно безмълвие, той постоянно показва мислите си ясно и тъкмо. Ако се чудите по какъв начин да станете по-малко обществено непохватни, наблюдавайте тази зодия и си водете бележки.

Нещо повече – Лъвът в действителност обича да е център на вниманието. Знае, че притегля към себе си хората по този начин, както никой различен не умее, и постоянно употребява това свое качество, с цел да печели нови другари и да се сближава с непознати.

Лъвът знае по какъв начин да подхване диалог с всеки и в никакъв случай няма да ви накара да се почувствате неудобно, в случай че сте от тези обществено непохватни хора, които се пробват да излязат от черупката си и да опитат нещо ново.

11. Стрелец

Стрелецът обича да се забавлява и е подготвен на всичко, с цел да избяга от сивото всекидневие. Това значи, че непринудено може да предприеме странствуване през уикенда, да провежда ваучър или просто да потърси нови запознанства.

Стрелецът разпуска най-добре, когато се забавлява. По купоните ще го видите да играе на игри по надпиване или да споделя по какъв начин се е изложил по-миналата седмица.

Стрелците не се усещат обществено непохватни, защото за тях срещите с нови хора са нещо естествено.

Освен това Стрелецът се усеща удобно в личната си кожа и знае, че по този начин или другояче не всеки би го харесал. Защо тогава да се пробва да се трансформира?

10. Овен

Ако в миналото кажете, че сте засекли Овен в обществено неловка обстановка, евентуално лъжете. Тази зодия озарява с наличието си всяка стая, в която влезе, и „ обществено непохватна “ не е фраза, с която би се идентифицирала.

Понякога може да пренебрегне непознатите, защото в действителност се забавлява със своите лични другари, само че Овенът в никакъв случай не е неумел.

Общо взето се сприятелява елементарно. Можете да засечете Овена по какъв начин си бъбри с някого на опашката в супермаркета или на бара, до момента в който чака да му дадат питието. Това е неговият метод да изпусне парата след дългата работна седмица – да приказва с съвсем всеки, с който се срещне. И в това няма нищо несръчно.

9. Телец

Телецът е много обществено създание, само че от време на време има потребността да остане уединено със себе си и да презареди батериите.

И въпреки всичко, тази зодия избира да е измежду хора, в сравнение с сама, защото ѝ е изключително забавно да научава повече за тези, които (все още) не са ѝ станали другари.

Телците се сприятеляват с някого след по-малко от половин час приказки с някого – това е заложба, която малко на брой имат.

Единствените моменти, в които Телецът е обществено неумел, е когато е в неприятно въодушевление или когато приятелите му са го изкарали на открито принудително, вместо да го оставят у дома да си мързелува на мира. В сходни моменти може да останете с усещане, че диалогът с него е малко починал или че нещата, които му разказвате, не го вълнуват.  Във всички останали моменти обаче Телецът е подготвен да си приказва с непознати и цяла нощ.

8. Риби

Някои хора може и да се шокират от това изказване, само че Рибите се сприятеляват относително елементарно. Те знаят човек се нуждае само от доброжелателна физиономия и положителна персона (две неща, които към този момент притежават) и готово – към този момент си има другар!

Рибите рядко са обществено непохватни измежду нови хора, просто тъй като се усещат неудобно в тяхната компания. Те обичат новите запознанства, тъй като обожават да научават нови неща за хората. За Рибите срещите онлайн са много по-лични от запознанствата в обществените медии, по тази причина когато могат, приказват с хората онлайн.

Освен това Рибите знаят, че колкото повече хора опознаят, толкоз по-бързо ще могат да стартират да приказват за нещата, които в действителност ги вълнуват, защото воденето на един и същи „ опознавателен “ разговор омръзва извънредно бързо.

7. Скорпион

Скорпионът наподобява като зодия, която би била сърцето на купона. Истината е обаче, че тази зодия се усеща по-комфортно и е доста по-разговорлива, когато е обградена от най-близките си другари.

Скорпионът знае, че приятелите му в никакъв случай няма да го осъждат (непознатите също, впрочем), само че въпреки всичко избира да лимитира обществената си интензивност до своя вътрешен кръг от познати.

Разбира се, когато се нуждае от малко обществен кураж, алкохолът е нещо, на което постоянно може да разчита. Рядко прибягва до този способ, само че знае, че всеки е по-дружелюбен след чашка-две.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР