12-годишно момиченце от Русия е било засмукано в тръба на

...
12-годишно момиченце от Русия е било засмукано в тръба на
Коментари Харесай

Тръба на басейн засмука 12-годишно русначе в Бодрум пред очите на татко му СНИМКА

12-годишно момиченце от Русия е било засмукано в тръба на басейн в хотел в турския курорт Бодрум. Инцидентът е станал на 18 август в хoтeл Sunhill в пoпулярния турcки курoрт.

Момиченцето, което е от Санкт Петербург, е било на отмора с родителите си. Влязло във водата, а ръката му попаднала в тръбата на помпата. Детето, което умеело да плува доста добре, почнало да потъва.

Пръв на помощ се притекъл баща му. Той се хвърлил във водата, само че не съумял да я освободи от тръбата. В избавителната акция се присъединили и други почиващи. С общи старания съумели да счупят тръбата и да извадят момиченцето на сушата.



Родителите на детето настояват, че личният състав на хотела не е направил безусловно нищо.

Докато е било под вода, момичето е получило съществени пострадвания. Когато я изкарали на сушата, съцето й не биело. В колата за спешна помощ медиците съумели да възстановят сърдечния й темп.

Детето е настанено в болница в Денизли. Състоянието му е сериозно и се намира под непрестанно лекарско наблюдаване.

Малката пациентка към момента е в безсъзнание. Медиците са диагностицирали тежки увреждания на мозъка и черния дроб и се въздържат от прогнози.

Oт Гeнeрaлнoтo кoнcулcтвo нa Руcия ca ce oбърнaли към мecтнитe турcки влacти зa пoлучaвaнe нa инфoрмaция зa инцидeнтa. Руcкитe влacти ca гoтoви дa oкaжaт пoмoщ нa ceмeйcтвoтo нa пocтрaдaлaтa. Зacтрaхoвaтeлитe cъщo ca ce aнгaжирaли.

Засега няма изясненост какви са аргументите за него. Тепърва ще се обяснява кой носи виновност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР