12-годишно момиче нямаше ни най-малка представа, че е бременно, до

...
12-годишно момиче нямаше ни най-малка представа, че е бременно, до
Коментари Харесай

12-годишна роди от 14-годишния си доведен брат, властите се чудят кого да съдят

12-годишно момиче нямаше ни най-малка визия, че е бременно, досега, в който не усети родилни болки. То бе откарано в болница, където е дало живот на крепко бебче. Бащата на детето е не какъв да е, а нейният полубрат, който е едвам на 14 години. Двмата са живеели в една къща. Според сегашните закони на Западна Австралия, младежите са направили закононарушение, съобщи Блиц.

``
реклама

„ В закона написа, че и двамата могат да бъдат упрекнати, само че на процедура нормално обвиняване се повдига на момчето. Въпреки че половият акт е настъпил по взаимно единодушие, същността на казусът е в това, че и двете деца са на възраст под 16 години “, разяснява проблема адвокатката Сали Доу. Полицейският комисар Крис Доусът счита, че обстановката е доста деликатна:

„ В момента се организира следствие. Работим в полза на всички страни “, съобщи той. Полицейските чиновници работят в тясно съдействие с представители на Министерството на здравеопазването, с цел да се уверят, че и трите деца ще са наред. Доклади на Министерството на здравеопазването на Западна Австралия сочат, че от 1980 година насам има едвам 12 случая, при които деца на възраст от 12 години са родили.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР