12-годишно момче с френско и израелско гражданство, взето за заложник

...
12-годишно момче с френско и израелско гражданство, взето за заложник
Коментари Харесай

12-годишен заложник на Хамас с потресаващ разказ за ужаса, които е преживял

12-годишно момче с френско и израелско поданство, взето за пленник от " Хамас " и към този момент освободено, е претърпяло ужасяващи моменти, до момента в който е било в плен, описа негова родственик пред френската телевизия Бе Еф Ем.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1133
" Ейтан е претърпял ужасни мигове там ", споделя описа неговата вуйна Дебора Коен, представена от Българска телеграфна агенция.

" Когато е бил докаран в Газа, цивилни са го удряли, макар че е единствено на 12 години ", добави тя. Лелята добави, че детето е споделило това с майка си.

" Хамас " го е заставил да гледа издевателства, осъществени и снимани на 7 октомври от палестинските бойци ", добави лелята на момчето. " Всеки път, когато дете измежду похитените, се е разплаквало, те са го заплашвали с оръжие, с цел да млъкне ", споделя още Коен.

" Щеше ми се да мисля, че Ейтан е бил третиран добре, само че явно не е било по този начин. Това са чудовища ", декларира лелята на детето. Тя добавя, че фамилията е щастливо, че Ейтан е освободен, само че бащата на момчето още е в ръцете на " Хамас ".

Вчера палестинската формация освободи трима души с френско и израелско поданство - Ерец и Сара Калдерон, надлежно на 12 и на 16 години, и Ейтан Яхаломи, на 12 години.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР