12-годишно момче с фобия от късо подстригване казва, че го

...
12-годишно момче с фобия от късо подстригване казва, че го
Коментари Харесай

Момче с фобия от подстригване каза, че ще бъде изключено от училище, ако не подстриже дълги кичури

12-годишно момче с уплаха от късо подкастряне споделя, че го заплашва изключване от учебно заведение, в случай че той не подстригва дългите си кичури.

Фарук Джеймс в никакъв случай не е имал повече от подкастряне и косата му с дължина до кръста към този момент е толкоз впечатляваща, че има над 250 000 почитатели в Instagram. Ученикът е диагностициран с тонзурефобия, боязън от подкастряне, както и с нарушаване на съня, нарколепсия, което също го кара да сънува ярки кошмари за подкастряне.

Но макар че е изискал здравно освобождение от непоколебим пай правила за косата, когато стартира новото си учебно заведение предишния септември, Фарук - който към този момент беше арестуван няколко пъти поради голямата си грива - споделя, че му е казано, че ще бъде изпъден, в случай че не я отреже.

Той даже върви на учебно заведение с косата си, спретнато вързана на плитки, само че лондонското учебно заведение му сподели, че това към момента е недопустимо, защото „ преплитането “ не е разрешено и че косата му би трябвало да е над яката.

Фарук, говорейки в детското шоу на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР