12-годишният Александър Вълчев твърди, че е бил ударен от полицейски

...
12-годишният Александър Вълчев твърди, че е бил ударен от полицейски
Коментари Харесай

12-годишен се оплака от полицейско насилие

 12-годишният Александър Вълчев твърди, че е бил ударен от полицейски чиновник по време на разпит.

,,Бяхме 4-5 другари и се бяхме скрили под един заслон, тъй като валеше дъжд и в един миг служителят на реда ни привика в приемната му, с цел да ни разпита за един китайски ресторант, където някакви деца правели бели. Искаше да разберем дали знаем нещо по въпроса``, изясни момчето пред камерата на Нова телевизия. 

,,По едно време освободи останалите, само че мен ме задържа. Каза ми, че имал мои фотоси, само че аз му отвърнах, че няма никакви доказателства против мен и тогава той ми плесна един пестник, след което ме попита дали това е задоволително доказателство. После стартира да ми рови по телефона``, добави още момчето.

,,Извадих здравно, в което написа, че има синини. Потърсих подпомагане от Второ районно ръководство, само че оттова отхвърлиха да одобряват молбата ми, тъй като това бил техен чиновник и ми обявиха да потърся подпомагане от друго място``, показа бащата на момчето, допълвайки, че персонално той има подозрения в историята на сина му, само че в последна сметка е стартирано следствие по случая, с цел да бъде открита каква е истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР