12-годишната ученичка, изчезнала преди повече от 2 седмици и обявена

...
12-годишната ученичка, изчезнала преди повече от 2 седмици и обявена
Коментари Харесай

Издирвана в цялата страна ученичка сама дойде в полицията в Монтана

12-годишната ученичка, изчезнала преди повече от 2 седмици и оповестена за търсене от Министерство на вътрешните работи, сама се появи в полицията в Монтана. Малолетната Лиляна Кирилова бе в неопределеност от 4 януари, когато излязла от класната си стая в Шесто учебно заведение в регионалния град и повече никой не я видял.

След като не се прибрало в дома си в монтанския квартал „ Кошарник ”, където живеело с дядо си, момичето бе оповестено за търсене. Разговорите с близки и познати в района обаче не дали резултат и полицията стартира търсене в цялата страна. В обявата за издирването й, с изключение на описанието полицията бе съобщила, че Лиляна Кирилова  има податливост да лъже и фантазира.

Ден след публикуваните фотоси във вторник сутринта момичето единствено пристигнало в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Монтана. То декларирало на служителите на реда, че не било предостатъчно от изискванията, в които живее и по тази причина избягало. Момичето е настанено в Кризисен център в Монтана, с него ще работят психолози и обществени специалисти, споделиха от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР