12 г. живяхме в ужасяваща диктатура с невинните в затвора,

...
12 г. живяхме в ужасяваща диктатура с невинните в затвора,
Коментари Харесай

Кризите сега са резултат от управлението на Борисов. Няма друга причина

12 година живяхме в ужасяваща тирания с почтените в пандиза, с побоищата, с издевателството, с откраднатия бизнес. Кризите в този момент са резултат от ръководството на Борисов. Няма друга причина. Сега същите тези ГЕРБ укоряват всеки различен, само че не и себе си. От друга страна виждаме безспорната неспособност на новото ръководство да реагира съответно.

Гешев не трябваше да бъде одобряван в Министерски съвет. Това или е врагът, или е институцията, с която ще работиш. Верно ли ще ровим в Google и ще съберем 300 стр. изявления и ще ги носим на индивида, който пази корупцията в България. Защо? За да може Бареков да се подиграва 5 дни по-късно със листата с името на премиера?

65-ти ден е през днешния ден. Управляващите още не разпознават кой е врагът. Пеевски им се подиграва. Движение за права и свободи се подиграва не на смяната, а не българските жители. При това го прави по чужд метод от съществуването си. Те не просто избавиха редови войник Пеевски, поставяйки го в Народното събрание.

Николай Хаджигенов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР