12 души са били задържани по време на масирана полицейска

...
12 души са били задържани по време на масирана полицейска
Коментари Харесай

Иззеха кокаин до варненско училище

12 души са били арестувани по време на масирана полицейска акция във Варна и региона, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града.

Специализирана полицейска интервенция против битовата престъпност се организира на територията на Варна и с. Синдел, където в понеделник беше изнасилена стара жена.

В интервенцията са включени екипи на „ Криминална полиция “, „ Охранителна полиция”, „ Пътна полиция”, Четвърто районно управление (на МВР), специфични полицейски сили, както и екипи на жандармерията.

Има построени краткотрайни КПП-та, на които се ревизират водачи и техните коли. Акцията се организира взаимно със чиновници на „ Енерго - Про “ и Държавно горско стопанство – Варна.

При старта на инспекцията, чиновниците на реда са разкрили огнестрелно оръжие без серийни номера, с преправена ръкохватка и скъсена цев. Намерени са и голям брой муниции към нея.

Извършена е инспекция в питейно заведение в регионалния град, наоколо до образователно заведение, от където е конфискуван кокаин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР