12 досъдебни производства са заведени от прокуратурата към момента във

...
12 досъдебни производства са заведени от прокуратурата към момента във
Коментари Харесай

Цацаров: 12 досъдебни производства са заведени от прокуратурата за евроизборите

12 досъдебни производства са заведени от прокуратурата все още по отношение на евроизборите . Нарушенията не са фрапантни, разяснява основният прокурор Сотир Цацаров, който гласоподава в пловдивското главно учебно заведение " Д-р Петър Берон ".

По думите му до 18 ч. нощес са били заведени 147 преписки и 13 досъдебни производства , от които едното е прекъснато и остават 12, оповестява 24 часа.

На предходните избори за Екологичен потенциал, сигналите са били над 500 . Според Цацаров, евровотът протича обикновено и във всеки град има дежурни прокурори, които са подготвени да реагират при възможни нарушавания.

" Гласувах за по друга Европа, а не за бюрократична Европа . Гласувах за Европа на европейските столици и за нейните жители. За Европа, която е по-отговорна за личната си вътрешна сигурност и антитероризъм ", разяснява Цацаров.

Във връзка със възбраната, медии да разгласяват екзит-полове на своите обществени страници той изясни, че това е законова наредба, само че съгласно него, публикуването на междинни данни в изборния ден не би повлияло на хората, тъй като те сходно на него са определили за кого да дадат гласа си .

В обществените мрежи и в този момент могат да се видят прогнози във тип на кулинарни предписания , стратегии и тн., добави основният прокурор Сотир Цацаров.
 Дежурни прокурори одобряват сигнали за евроизборите от през днешния ден до неделя
Дежурни прокурори одобряват сигнали за евроизборите от през днешния ден до неделя

Предоставени са телефони и електронни адреси
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР