12 Бойко Борисов и проф. Стати Статев посетиха строежа на

...
12 Бойко Борисов и проф. Стати Статев посетиха строежа на
Коментари Харесай

Икономика на преписването

12
Бойко Борисов и проф. Стати Статев посетиха градежа на новия корпус на УНСС

© Цветелина Белутова 12 © Цветелина Белутова 109 представители на маргинализирани групи, в това число роми. Толкова ще са облагодетелстваните от строителството на нов корпус на Икономическия университет. Кой неведом чиновник и по каква скица е пресметнал това изумително число, не е ясно.

Но е ясно за какво то участва в документите на утвърждения за еврофинансиране план, както и в редица други: тъй като е заложено като знак " от горната страна " и не можеш да стигнеш до парите без него. 109 облагодетелствани роми от новия корпус на УНСС ще има, колкото ще има " устойчива и ефикасна връзка сред висшето учебно заведение и пазара на труда " или " динамично сходство сред търсенето и предлагането на експерти с висше обучение ".

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък С две думи, европейските планове, без значение дали става дума за университети или къщи за посетители, не престават да са метод някакви хора да стигнат до някакви пари, поради което преписват глупости в документите, тъкмо както се случва на изпит в икономическия (по класическата рима на Ъпсурт " за 200 марки и едно прасе " ).

Проблемът е, когато тези хора би трябвало да регистрират резултати. Тогава се оказва, че не си сметнал вярно плана или пък силата на връзките си, и в следствие ще фалираш. Или, в случай че въпреки всичко те спасят, както в този момент с УНСС, то не е ясно дали в бъдеще това, което си построил, няма да се окаже камък на шията ти.

Евросубсидиите, в композиция с цяла плеяда " икономисти " и " експерти ", трансфораха елементи от българската стопанска система в Потьомкиново село - красива фасада, която се крепи на подправени основи. И която може да бъде съборена бързо при стихия.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР