12 800 лева - на толкова възлизат платените до момента

...
12 800 лева - на толкова възлизат платените до момента
Коментари Харесай

Платените от Беър Грилс глоби - съвсем не малки

12 800 лв. - на толкоз възлизат платените досега санкции от " специалиста по оцеляването " Беър Грилс. Това потвърдиха от Дирекция " Национален парк Рила ".
Припомняме, че по-рано през днешния ден (23 април) стана ясно, че продуцентите на Грилс са платили санкциите. Те са наложени поради дейности на Грилс по време на епизода от предаването му с танцовата звезда Дерек Хъф - " Планината Рила – България – В дивата пустота с Беър Грилс и Дерек Хъф " (Rila mountain Running Wild with Bear Grylls S04E05 Derek Hough 2018). Санкционираните нарушавания са плуване в предпазено езеро (Каракашкото езеро), палене на огън навън и ликвидиране на жаба от предпазен тип.
От парка оповестиха още следното: " Предстои издаване на наказателно разпореждане от шефа на Дирекция " Национален парк Рила " за неспазване на режимите в парка при снимането на кино лентата посредством палене на огън на нерегламентирано място в предпазената територия. Санкциите са в размер от 1000 до 10 000 лв., според нормативната уредба ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР